Κάθε μέρα μοναδική! Κάθε μέρα με διαφορετική θεματική!

Κάθε μέρα θα μαθαίνουμε μέσα από αυθεντικά διασκεδαστικά παιχνίδια δράσης, ομαδικότητας και στρατηγικής! Έχουμε βελτιώσει τα καλύτερα παλιότερα μας παιχνίδια ενώ έχουμε εντάξει και ολοκαίνουργιες θεματικές και παιχνίδια που θα ξετρελάνουν τους έφηβους. 🙂

Το πρόγραμμα της BusinessCool απαρτίζεται από δυο κύκλους, τον Α’ & Β’. Κάθε εβδομάδα θα είναι και ένας κύκλος. Άρα, η πρώτη εβδομάδα (- / – θα ακολουθεί το πρόγραμμα του Α’ κύκλου ενώ η δεύτερη εβδομάδα ( -/-) το πρόγραμμα του Β’ κύκλου.

Έναρξη 8:30 – Λήξη 15:00. Ωφέλιμος χρόνος 9:00 – 14:00

Καθημερινά, διατίθενται σνακ και χυμοί στα διαλείμματα!

Α’ ΚΥΚΛΟΣ

Εβδομάδες : 

 • ΔΕΥΤΕΡΑ

  Παιχνίδια δράσης, στρατηγικής στα πλαίσια της ενότητας “Ενίσχυση Ομαδικότητας και δημιουργική σκέψη”.

  Για να αναπτυχθεί μια ιδέα και να ωριμάσει θα πρέπει να υπάρχουν και κατάλληλες συνθήκες αλλά και κανόνες. Οι έφηβοι μέσα από τα παιχνίδια θα μάθουν να προσδιορίζονται μέσα στο σύνολο και θα καταλάβουν τις ιδιότητές τους, που τους κάνουν να ξεχωρίζουν και τελικά να πετυχαίνουν το στόχο τους.

 • ΤΡΙΤΗ

  Παιχνίδια δράσης, ομαδικότητας,  σκέψης και μνήμης στα πλαίσια της ενότητας “Branding – Marketing”.

  Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην ανάπτυξη μια επιχείρησης αλλά και της ίδιας, της ζωής μας.  Γι’ αυτό θα πρέπει να μάθουμε να εκπέμπουμε τα σωστά μηνύματα, είτε ως επιχείριση, είτε ως επαγγελματίες, είτε ως άνθρωποι.

 • ΤΕΤΑΡΤΗ

  Παιχνίδι στρατηγικής, σκέψης και ομαδικότητας στα πλαίσια της ενότητας “Στρατηγική Επιχειρήσεων”.

  Όλοι μας έχουμε επιχειρηματικές ιδέες και πολλές από αυτές είναι πραγματικά καινοτόμες. Οι έφηβοι θα μάθουν να οργανώνουν τις ιδέες τους και να τις βάζουν σε τάξη. Όταν αυτές μπαίνουν στο χαρτί μπορούμε να τις αναλύσουμε, να τις αναπτύξουμε και να τις προβάλλουμε καλύτερα.

 • ΠΕΜΠΤΗ

  Παιχνίδια κατανόησης & δημιουργικής σκέψης στα πλαίσια της ενότητας “Ψηφιακό Marketing, Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Social Media Management“.

  Τα «μηνύματα» μας, πρέπει πρώτα να δημιουργηθούν σωστά για να ακουστούν. Μέσα από τα παιχνίδια, οι έφηβοι θα μάθουν να χρησιμοποιούν συνθέσεις χρωμάτων, θα μάθουν να  αφηγούνται την ψηφιακή τους επιχειρηματική ιστορία και θα χρησιμοποιήσουν τα social media για να ακουστεί το μήνυμά τους. Στην τελική, όλοι μπορούν να μάθουν να πατούν κουμπάκια στον υπολογιστή, αλλά μπορούν να παρουσιάσουν ένα χρήσιμο και χρηστικό αποτέλεσμα;

 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  Παιχνίδια κατανόησης, δημιουργικής σκέψης “Ανάπτυξη νέων προϊόντων με Εκπαιδευτική Ρομποτική” στα πλαίσια της ενότητας “Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα“.

  Οι έφηβοι θα πρέπει να συναρμολογήσουν μια κατασκευή, να την καταστήσουν λειτουργική, να μάθουν να την χειρίζονται, να δημιουργήσουν την στρατηγική Marketing, να βρουν επενδυτές και να προωθήσουν το τελικό προϊόν στους πελάτες τους. Μια εφαρμογή της εκπαιδευτικής ρομποτικής προσαρμοσμένης στις απαιτήσεις του σύγχρονού Marketing που ζωντανεύει μέσα από το παθός των εφήβων για παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι το Marketing δίνει αξία στο προϊόν.

B’ ΚΥΚΛΟΣ

Εβδομάδες : 

 • ΔΕΥΤΕΡΑ

  Παιχνίδια έρευνας και στρατηγικής σκέψης στα πλαίσια της ενότητας “Information & Decision Making”.

  Σε πόσα σταυροδρόμια της ζωής έχουμε κοντοσταθεί άραγε; Οι έφηβοι θα μάθουν να συλλέγουν πληροφορίες, να υπολογίζουν τους κινδύνους και να παίρνουν τελικά τις σωστές αποφάσεις για την ζωή τους!

 • ΤΡΙΤΗ

  Παιχνίδια δράσης, στρατηγικής, & ομαδικότητας στα πλαίσια της ενότητας “Trading – Shipping”.

  Τι θα ήταν η Ελλάδα χωρίς την Θάλασσας και το Εμπόριο; Οι έφηβοι θα πρέπει να υπολογίσουν σωστά, να σκεφτούν γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, στην ουσία να δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά τους,  και να καταγράψουν τα κέρδη τους πριν κλείσουν τα μαγαζιά τους.

 • ΤΕΤΑΡΤΗ

  Θεατρικά παιχνίδια, Pitcing/Παρουσίαση, Debating στα πλαίσια της ενότητας «Παρουσιάσεις & Debating».

  Όταν έχουμε λιγότερο από πέντε λεπτά, για να παρουσιάσουμε και να πείσουμε το ακροατήριο για το όνειρο της ζωής μας, δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα κενό ή αμφιβολία για το πώς θα επιτύχουμε το στόχο μας.

 • ΠΕΜΠΤΗ

  Παιχνίδια δράσης, στρατηγικής & κατανόησης στα πλαίσια της ενότητας “Διαχείριση Χρόνου και Καταπολέμηση Άγχους (εξετάσεων)“.

  Οι διαχείριση του Χρόνου και τους Άγχους μπορεί να απογειώσει την καθημερινή ευχαρίστηση στη ζωή μας και να μας χαρίσει απλόχερα το αίσθημα της πληρότητας και της γαλήνης. Οι έφηβοι μέσα από τα παιχνίδια, θα μάθουν μερικές σπουδαίες τεχνικές διαχείρισης Χρόνου και καταπολέμησης του Άγχους και ειδικότερα πριν και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων

 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  Παιχνίδια στρατηγικής εαυτού, αυτογνωσίας, επαγγελματικός προσανατολισμός “Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού”.

  Tα παιδιά μέσα από τη συζήτηση, τη συμμετοχή και το παιχνίδι θα προσεγγίσουν και θα κατακτήσουν θέματα που άπτονται της επαγγελματικής, της προσωπικής αλλά και της κοινωνικής τους ζωής. Θα προσεγγίσουν την επιχειρηματικότητα αλλά και την επαγγελματική αποκατάσταση ως προϊόντα αυτογνωσίας, ανάπτυξης ικανοτήτων και δεξιοτήτων, μεράκι, δουλειάς και σωστής πληροφόρησης. Η Εργασιακή Ευτυχία και η Επιτυχία δεν μπορεί να είναι μόνο το αποτέλεσμα στατιστικής ενός υπολογιστή! Στην πραγματικότητα είναι «State Of Mind!»

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχoντες  του Camp
SchoolBus

Διατίθεται κατόπιν  συνεννόησης και επιπλέον χρέωσης

ΜΗΝ ξεχάσετε να κάνετε Like και στην σελίδα μας στο Facebook

Μην αφήνετε τον καιρό απλώς να περνά. Διασκεδάστε, μάθετε και αφομοιώστε νέες επαγγελματικές δεξιότητες.

*Οι εκπτώσεις στις εγγραφές δεν ισχύουν σωρευτικά.