Είμαστε Οικογένεια, μπορούμε να γίνουμε και Ομάδα!

Η οικογένεια είναι η πρώτη και πιο καθοριστική ομάδα στη ζωή ενός παιδιού. Έχει όμως αναπτύξει τις δομές και τις λειτουργίες μιας ομάδας, έχουν καθοριστεί οι  προτεραιότητες και οι στόχοι της ως ομάδα; Την περίοδο της εφηβείας και τη μετάβαση προς την ενηλικίωση θα μπορούσε κανείς να την προσομοιάσει με μία εξαιρετικά συννεφιασμένη ημέρα σε […]

Διαβάστε περισσότερα...

Επαγγελματικός Προσανατολισμός Εφήβων Ανασκόπηση ΝΟΕ 2017

Μέσα από το σεμινάριο, τα παιχνίδια, την ομαδική συζήτηση και τα τεστ στον υπολογιστή, οι έφηβοι έμαθαν καλύτερα τον εαυτό τους, γνώρισαν, κατανόησαν και διέγνωσαν διαφορετικές προσωπικότητες, έμαθαν να να αναλύουν τα επαγγέλματα και ανέπτυξαν τον στρατηγικό σχεδιασμό ταυτοποίησης και επίτευξις των στόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα διδάγματα των εφήβων για το πως βλέπουν το μέλλον τους!

Με αφορμή τα πρόσφατα βιωματικά σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού της ομάδας BusinessCool  θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποια διδάγματα που μας έδωσαν οι έφηβοι για το πώς βλέπουν οι ίδιοι τον εαυτό τους και το μέλλον τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Βοηθήστε το παιδί σας να χτίσει το μέλλον του σήμερα!

«Τα παιδιά μαθαίνουν βιωματικά μέσα από τις καθημερινές τους εμπειρίες και ενσωματώνουν στο χαρακτήρα τους στοιχεία απαραίτητα για την ενήλικη ζωή τους όπως η επιμονή, η περιέργεια, η συνείδηση, η αισιοδοξία και ο αυτοέλεγχος. «

Διαβάστε περισσότερα...

Summer Camp Εφήβων: Cool _Biz

Τα αυθεντικά και πρωτότυπα παιχνίδια δράσης και στρατηγικής ενθουσίασαν τους εφήβους που διασκέδασαν με τη ψυχή τους, ενώ παράλληλα ανέπτυξαν νέες επαγγελματικές δεξιότητες και επιχειρησιακές τεχνικές!

Διαβάστε περισσότερα...

Η Δαιμονοποίηση της Επιχειρηματικότητας

Δεν υπάρχει μόνο το άσπρο και το μαύρο. Όσες ανθρώπινες προσωπικότητες υπάρχουν τόσα είναι και τα διαφορετικά μοντέλα επιχειρηματικότητας. Διότι η επιχειρηματικότητα είμαστε εμείς οι ίδιοι και οι επιχειρήσεις μας είναι απλώς η αντανάκλαση της συμπεριφοράς μας προς το σύνολο.

Διαβάστε περισσότερα...

Σεμινάρια Μαρούσι Ιούλιος – Νοέμβριος 2016

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι 4 κύκλοι βιωματικών σεμιναρίων, με θέμα «Πρόσκληση στην Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα» που διοργανώθηκαν από το BusinessCool τον Νοεμβρίου του 2016 υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Διαβάστε περισσότερα...