Στόχος της BusinessCool είναι να απελευθερώσει το δημιουργικό ταλέντο των εφήβων μέσα από βιωματικά σεμινάρια, την διασκέδαση και το παιχνίδι, να τους προσδώσει επαγγελματικές δεξιότητες και να εισάγει τις έννοιες της Ομαδικής Δράσης, της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας στη ζωή τους.

Όραμά της να Bελτιώσει την Eπιχειρηματική Kουλτούρα της Ελλάδος.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ

Το BusinessCool είναι μια καινοτομία στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα. Υποχρέωση του είναι να μεταφέρει το πάθος του για να ξεχωρίζει σ’ όλους του μαθητές του.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Το BusinessCool το αγαπάμε γιατί προσφέρει στους έφηβους την γνώση για επιτυχία, στην κοινωνία την καινοτομία και την ιδιωτική πρωτοβουλία και στην εργασία, σταθερότητα και ασφάλεια.

ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ

Τίποτα στην ζωή που να αξίζει πραγματικά και να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό δεν έγινε χωρίς κόπο και πόνο. Στο BussinessCoοl η μάθηση είναι βιωματική και η γνώση πραγματική.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η ομάδα BusinessCool δημιουργήθηκε ως start-up από ομάδα αποφοίτων του MBA International του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών με εμπειρία στην καινοτομία και το επιχειρείν σε διαφορετικούς κλάδους.

Φωτογραφία για businesscool team

Ψύλλας Δημήτρης

CEO, Founder

BSc, MSc, international MBA.

Από νωρίς με κέρδισαν το εμπόριο και οι καινοτόμες επιχειρήσεις. Επιβραβεύτηκα κερδίζοντας υποτροφία iMBA του ΟΠΑ. Το όραμα και η επιχείρηση του Busine$$cool είναι από τους καλύτερους καρπούς αυτής της συνεύρεσης

Φωτογραφία για businesscool team Έλενα

Στάμου Έλενα

Marketing & Communication

BA, BSc, MA, International MBA.

Με πολυετή εμπειρία στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία και συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως νοιώθω υπερήφανη που ασχολούμαι με το επιχειρείν για περισσότερα από 15 χρόνια.

Στο Businesscool θέλουμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση των νέων και να τους πείσουμε πως οτιδήποτε θελήσουν μπορούν να το καταφέρουν!