Γινόμαστε οι επιλογές μας!

Στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το τι είδους άνθρωποι θα γίνουμε. Είναι τα παιδιά άραγε ώριμα για τέτοιες αποφάσεις; Τι χρειάζονται για να πάρουν όσο το δυνατόν τις σωστότερες αποφάσεις;

Στην BusinessCool πιστεύουμε στην Εργασιακή Ευτυχία.

Τόσο η επιχειρηματικότητα αλλά και η επαγγελματική αποκατάσταση είναι προϊόντα αυτογνωσίας, ανάπτυξης ικανοτήτων και δεξιοτήτων, μεράκι, δουλειά και πληροφόρηση.

Η Εργασιακή Ευτυχία και η Επιτυχία δεν μπορεί να είναι μόνο το αποτέλεσμα στατιστικής στον υπολογιστή!

Είναι “State Of Mind!”

Στο σεμινάριο τα παιδιά μέσα από την συζήτηση, την συμμετοχή και το παιχνίδι θα προσεγγίσουν και θα κατακτήσουν θέματα που άπτονται της επαγγελματικής, της προσωπικής αλλά και της κοινωνικής τους ζωής. Μερικά από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν στο σεμινάριο τα παραθέτουμε παρακάτω.

Μερικά από τα θέματα του σεμιναρίου

Εργασιακή Ευτυχία

Ευτυχία είναι «η ψυχική ικανοποίηση του ανθρώπου,
προερχόμενη από την εκπλήρωση των επιθυμιών και την επιτυχία
των σκοπών του». Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές επιθυμίες και στόχους και σ' αυτό θα επικεντρωθούμε στο σεμινάριο!

Αυτογνωσία - Εσωτερική Αναζήτηση

Οι επιλογές μας στην ζωή είναι συνήθως ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν από τον εαυτό μας. Στο σεμινάριο θα μάθουν οι νέοι να κάνουν τις σωστές ερωτήσεις στον εαυτό τους. Να αποτυπώνουν τις σκέψεις του και να αναπτύσσουν την επιχειρηματολογία τους.

Ικανότητες & Δεξιότητες

Οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες γνωρίζουν καλά τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους. Στο σεμινάριο τα παιδιά θα συζητήσουν για τα επαγγελματικά τους προσόντα καθώς και τρόπους να τα αναπτύξουν περαιτέρω.

Πληροφόρηση

Στην επαγγελματική ζωή αυτός που έχει πρόσβαση στην καλύτερη πληροφόρηση και εκπαίδευση κάνει τις καλύτερες επιλογές. Θα φροντίσουμε οι πληροφορίες και οι επιλογές να είναι επαρκής και να φτάσουν στα αυτιά των ενδιαφερομένων.

Σχεδιασμός - Προτεραιότητες - Υπευθυνότητα

Ο τρόπος σκέψεις βασίζετε και στις προτεραιότητες μας. Οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές όταν είμαστε έφηβοι και διαφορετικές σε κάθε φάση στην ενήλικη ζωή μας. Στο σεμινάριο θα μάθουμε να χτίζουμε υπεύθυνα Σήμερα το Αύριο.

Κίνδυνοι

Οι νέοι θα συζητήσουν μεταξύ τους για τους κινδύνους που έχουν να αντιμετωπίσουν ζώντας στην κοινωνία μας αλλά και να ταυτοποιήσουν τους κινδύνους τον μελλοντικών τους επαγγελμάτων. Έτσι, θα φτάσουν πιο εύκολα στον στόχο τους.

Στο σεμινάριο θα μάθουμε να χτίζουμε Σήμερα το Αύριο μέσα από το Παιχνίδι και την Διασκέδαση.

Το Παιχνίδι και η Διασκέδαση ο οδηγός μας στην δράση!

Το σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού όπως και όλα τα σεμινάρια και οι Δράσεις της BusinessCool είναι βιωματικά και βασίζονται σε Πρωτότυπα και Διασκεδαστικά Παιχνίδια. Με τον τρόπο αυτό οι έφηβοι θα ανακαλύψουν μέσα τους ένα ολοκαίνουργιο κόσμο ευχάριστης μάθησης.

Όταν το Παιχνίδι είναι ο τρόπος τότε οι έφηβοι γίνονται οι πρωταγωνιστές και η μάθηση το αποτέλεσμα.

Κάντε την εγγραφή σας σήμερα και κερδίστε!

Όλες οι Εγγραφές

Σύντομα με καινούργιο σεμινάριο

Οι έφηβοι θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, τα θέλω τους, το πως λειτουργούν και θα βάλουν ισχυρές βάσεις για την μελλοντική τους εργασιακή ευτυχία.

BusinessCool:

ΣΧΟΛΙΑ:

Καλημέρα, αξιότιμε κ. Δημήτρη!
Είμαι η Φωτεινή, η μαμά της Δέσποινας, που συμμετείχε στο σεμινάριο στις 4/11. Ευχαριστώ πολύ για αυτή την ευκαιρία!
Οι περιγραφές δα που δόθηκαν στην κόρη μου ήταν τοοοόσο εύστοχες, που έμεινα με ανοιχτό το στόμα!
Κάνετε αξιόλογη δουλειά.
Ελπίζω στο μέλλον να είμαι σε θέση να ωφεληθώ και περισσότερο των γνώσεων και εμπειρίας σας ως προς τον επαγγελματικό προσανατολισμό της κόρης μου.
Είστε πολύ καλοί, και εσείς και η κ. Ελένη, το εισέπραξα με μια ματιά τότε που σας είδα.

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση
Φωτεινή

Κάντε κλικ για “LIKE” και κλικ για την “Αποθήκευση” αυτής της σελίδα στο Facebook!

Επίσημος Συνεργάτης:

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: