Η ομάδα της BusinessCool πρωτοτυπεί μ’ ένα διασκεδαστικό και πρωτότυπο σεμινάριο ανάπτυξης σχέσεων ομάδας μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους που βρίσκονται στην εφηβεία, με πολύ παιχνίδι και διασκέδαση!

Η οικογένεια είναι η πρώτη και πιο καθοριστική ομάδα στη ζωή ενός παιδιού. Έχει όμως αναπτύξει τις δομές και λειτουργίες μιας ομάδας;

Έχουν καθοριστεί οι προτεραιότητες και οι στόχοι ως ομάδα; Μέσα από το βιωματικό σεμινάριο, οι οικογένειες θα μάθουν να αφιερώνουν χρόνο στη συζήτηση, στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνης, στο σχεδιασμό, τις λειτουργίες και την επίτευξη κοινών στόχων μέσα από ομαδικά παιχνίδια δράσης και στρατηγικής.

Επίσης θα μάθουν πόσο σπουδαίο είναι να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και υπό διαφορετικές από τις τυπικές συνθήκες, να αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους και να αναπτύσσουν τους δεσμούς τους.

Η BusinessCool όπως πάντα δημιούργησε για τα συγκεκριμένα σεμινάρια, νέα αυθεντικά και πρωτότυπα παιχνίδια δράσης, με τα οποία οι έφηβοι και οι γονείς τους θα διασκεδάσουν, θα βγουν για λίγο από τους καθιερωμένους ρόλους, θα ανακαλύψουν νέους κώδικες επικοινωνίας, θα συνεργαστούν και θα ενδυναμώσουν τις καθημερινές σχέσεις τους.

Όλα τα σεμινάρια και οι δράσεις της ομάδας BusinessCool είναι βιωματικές και βασίζονται σε Αυθεντικά, Πρωτότυπα και Διασκεδαστικά Παιχνίδια.

Πως να κατανοούμε τους εφήβους

Μέσα από παιχνίδι αυτογνωσίας οι έφηβοι και οι γονείς τους θα κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τους ρόλους τους στην οικογένεια.

Aνάπτυξη σχέσεων ομάδας

Η οικογένεια μέσα από τα παιχνίδια θα αναπτύξει τις σχέσεις της και θα δομηθεί ως ομάδα. Θα μάθουν τα μέλη των οικογενειών να σχεδιάζουν, να επιμερίζουν τις δράσεις τους, να καθοδηγούν και να καθοδηγούνται και να κατακτούν τους στόχους τους.

Κατανόηση προτεραιοτήτων

Μέσα από το παιχνίδι οι γονείς και οι έφηβοι θα μάθουν πόσο διαφορετικοί είναι μεταξύ τους και πόσο διαφορετικά τα θέλω τους.

Στιγμές και Σχόλια από το προηγούμενο σεμινάριο

Εμπνευσμένο, χρήσιμο και διασκεδαστικό ήταν μερικά από τα σχόλια των οικογενειών που ήρθαν, έπαιξαν, διασκέδασαν και έγιναν καλύτερη ομάδα – οικογένεια.

Παιχνίδι: Προτεραιότητες

Η ομάδα BusinessCool έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει επιτυχώς βιωματικά σεμινάρια αποκλειστικά για εφήβους, με θέματα όπως ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός, η Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Social Media Management, Διαχείριση Χρόνου και Αντιμετώπιση Άγχους, αλλά και το καλοκαιρινό πρόγραμμα με τίτλο Summer Teens’ camp: “COOL_BIZ”. Τα βιωματικά σεμινάρια και δράσεις της ομάδας BusinessCool θα συνεχιστούν σε μηνιαία βάση με ποικίλους θεματικούς κύκλους.

Κάντε κλικ για “LIKE” και κλικ για την “Αποθήκευση” αυτής της σελίδα στο Facebook!

Επίσημος Συνεργάτης: