Δράσεις & Βιωματικά Σεμινάρια της BusinessCool

Όλα τα σεμινάρια μας είναι βιωματικά μέσα από Διασκεδαστικά Παιχνίδια Δράσης και Στρατηγικής!!!

Τρέχουσες Δράσεις

Leadership Game
Leadership Game
Hats Game BusinessCool
Hats Game BusinessCool

SUMMER CAMP ΕΦΗΒΩΝ

Cool_Biz

Σε έναν καταπράσινο χώρο στο Κτήμα Ιγγλέση, με πολύ παιχνίδι, δράση και θετική διάθεση, μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε σε ομάδες, να κατεβάζουμε πρωτότυπες ιδέες, να τις ταξινομούμε, να σχεδιάζουμε τη στρατηγική μας, να δημιουργούμε ιντερνετικό περιεχόμενο και να καταστρώνουμε ένα πλάνο δράσης για φανταστικές ή πραγματικές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Παίζουμε ρόλους και μαθαίνουμε τεχνικές ώστε να παρουσιάζουμε τις ιδέες μας με ευκολία.

Στο τέλος του Biz Boot Camp νοιώθουμε σίγουροι για τον εαυτό μας και τις δυνατότητές μας, έχουμε αποκτήσει νέες δεξιότητες, γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση με θετική ενέργεια και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ζωής.

Κλείσε τώρα μία θέση μαζί με τους φίλους σου στο Summer Teens’ Boot Camp του Businesscool και ξεκίνα να δημιουργείς το μέλλον σου.

Το καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία, ξεγνοιασιά, παιχνίδια και διασκέδαση. Στο Summer Teens’ Boot Camp του BusinessCool σημαίνει όλα αυτά και κάτι παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Κύκλοι Βιωματικών Σεμιναρίων
Κύκλοι Βιωματικών Σεμιναρίων

ΚΥΚΛΟΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

null
SnapBiz

Η BusinessCool πρωτοτυπεί και διοργανώνει ΔΥΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΦΗΒΩΝ : SnapBiz με πολύ παιχνίδι και διασκέδαση. Οι έφηβοι θα μπορούν να διαλέξουν και να συμμετάσχουν σε ένα ή περισσότερα σεμινάρια ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους. Κατά τη διάρκεια των κύκλων αυτών, με τα ποικίλα βιωματικά σεμινάρια, ο έφηβος θα μπορέσει να αναπτύξει τις επιχειρησιακές του τεχνικές, τις επαγγελματικές του δεξιότητες και την δημιουργική σκέψη του. Επίσης, θα καταλάβει καλύτερα τον εαυτό του και πως λειτουργεί, θα μάθει πως να αντιμετωπίζει και να διαχειρίζεται τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν καθημερινά καθώς και να κυνηγά επιτυχώς τους στόχους του, και πολλά ακόμα που θα τον βοηθήσουν να χτίσει το προσωπικό του παρόν αλλά και το επαγγελματικό του μέλλον.

Στα σεμινάρια δεν διδάσκουμε απλώς δεξιότητες αλλά την ίδια την ζωή!

Είμαστε οικογένεια. Είμαστε ομάδα; Ομάδα
Είμαστε οικογένεια. Είμαστε ομάδα; Ομάδα

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Είμαστε οικογένεια. Είμαστε ομάδα;

Η ομάδα BusinessCool πρωτοτυπεί μ’ ένα διασκεδαστικό αλλά ουσιώδες σεμινάριο αυτογνωσίας και ανάπτυξης σχέσεων ομάδας μεταξύ των γονέων και των έφηβων παιδιών τους. Ένα σεμινάριο που περιλαμβάνει 4 διαδραστικά και διασκεδαστικά παιχνίδια διάρκειας 3 ωρών. Μπορεί να οργανωθεί σ’ όλους τους χώρους!

Σύντομα ξανά κοντά σας με καινούργια ημερομηνία!!!

Βιωματικά Σεμινάρια Μαρούσι
Βιωματικά Σεμινάρια Μαρούσι

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Μέσα από τα βιωματικά σεμινάρια της Businesscool και μέσα από πρωτότυπα και Διασκεδαστικά Παιχνίδια,  οι έφηβοι θα αφεθούν ελεύθεροι να δημιουργήσουν, να καινοτομήσουν, να μάθουν επιχειρηματικές τεχνικές, να διασκεδάσουν, να επικοινωνήσουν και να μάθουν καλύτερα τον εαυτό τους και τα θέλω τους. Οι έφηβοι είναι πολύ έτοιμοι για να καινοτομήσουν, τους λείπει μόνο το τρόπος και το BusinessCool!

Ότι και αν ακολουθήσει κανείς επαγγελματικά στην ζωή του θα πρέπει να γνωρίζει το σύγχρονο επιχειρείν και το πως να ξεχωρίζει!

Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Επαγγελματικός Προσανατολισμός Εφήβων μέσα από Διασκεδαστικά Παιχνίδια Αυτογνωσίας.

Μέσα από το Σεμινάριο οι έφηβοι θα γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό τους, θα έρθουν πιο κοντά με τα θέλω τους και τα συναισθήματα τους, θα καταλάβουν γιατί ελκύονται από κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων, πως να αναπτύξουν τις ικανότητες τους και τις δεξιότητες τους και ένα δυνατό χαρακτήρα για να κατακτήσουν τα όνειρα τους. Θα πληροφορηθούν και θα αποκτήσουν μια σφαιρική άποψη για τα επαγγέλματα…

Το Summer Teens' Camp: